Le sillage, si·llage (sie-laasj) noun, the trail of scent left behind by a perfume.

23 juli 2012

YSL Pure Chromatics oogschaduw.Yves Saint Laurent is een prachtig merk met hele mooie producten. Dit oogschaduwpalet vond ik altijd al heel bijzonder, omdat het zowel nat als droog te gebruiken is! Ik heb hem een tijdje geleden gekregen en besloot er een review over te schrijven zodat jullie kennis kunnen maken met dit mooie product. 

De verpakking vind ik heel mooi! Het doosje waar het palet in zit is goud met het YSL logo en er staat op welke kleur erin zit. Het palet zelf is ook goud en heeft alleen het rode YSL logo op de voorkant. Heel chique! 
Dit is het palet van binnen, strak zwart met een spiegel in het deksel. Er zitten drie naturel kleurtjes in en een wat donkerdere kaki kleur. Ik vind het zeker een mooie combinatie!
Dit zijn de droge swatches. Dit palet kan zowel nat als droog worden gebruikt, er zitten twee verschillende applicators in. Een spons voor droog gebruik en een rubberen applicator voor nat gebruik. Je kan de oogschaduws zelf ook nat maken, ze breken niet! Nog even terug op de swatches; droog aangebracht geeft het een heel naturel effect. 
Kijk het verschil als je de kleuren nat aanbrengt! Nat veranderen de oogschaduws in prachtig gepigmenteerde metallic kleuren. Ik vind het zelf heel fijn dat je met dit palet verschillende kanten op kunt, zowel naturel als een wat donkerdere ooglook kan worden gecreëerd met dit palet! 
En nog even het verschil. Boven droog aangebracht, onder nat. 


De Pure Chromatics paletten kosten ongeveer €48 en YSL is te koop bij bijvoorbeeld Sephora, Ici Paris XL en Douglas. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten