Le sillage, si·llage (sie-laasj) noun, the trail of scent left behind by a perfume.

26 juni 2012

Nieuwe Mi Moneda munt!In november kocht ik mijn Mi Moneda ketting, nadat deze heeeel lang op mijn verlanglijstje had gestaan! Daar heb ik 1 muntje bij gekocht, laatst besloot ik dat het tijd werd voor een nieuw muntje. Zijn jullie benieuwd? Kijk dan verder.De munt die ik erbij kocht heeft aan de ene kant 'The Sky's the limit' en aan de andere kant 'What doesn't kill you makes you stronger'. Twee zinnen waar ik in geloof. Ik wisselde deze munt regelmatig om, er is niet echt een kant die ik vaker droeg.Ik wilde er nu graag een muntje bij met een plaatje, om af te wisselen met de teksten. Een munt die zeker nog op mijn verlanglijstje staat is die met Buddha, maar een Buddha voor jezelf kopen brengt ongeluk. Die blijft dus nog even op mijn verlanglijstje staan! Toen ik deze munt zag was ik gelijk verkocht. Aan de ene kant staat de Vetruvius man, aan de andere kant staat de hand van Fatima. 


Mijn ketting is trouwens de langste die er was (90 cm dacht ik), met het grootste muntje. De munten in de grootste maat kosten €17.50. Ik ben er heel blij mee, nu kan ik wisselen tussen de teksten en de afbeeldingen! 


Voor nu heb ik de zijde waar de hand van Fatima op staat naar voren, over een tijdje zal ik hem wel omdraaien naar de Vetruvius man. 


4 opmerkingen:

 1. Vind de tekst op de eerste munt erg mooi. De nieuwe munt is uiteraard ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ook! Maar een plaatje erbij vond ik wel leuk! Dankjewel :D

   Verwijderen
 2. mooi!
  ik volg je vanaf nu via bloglvoin,
  volg je me terug? xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke muntjes, vooral die sky's the limit tekst!

  BeantwoordenVerwijderen