Le sillage, si·llage (sie-laasj) noun, the trail of scent left behind by a perfume.

28 juni 2012

Wishlist - juni '12.

Ik ben de laatste tijd een paar producten tegen gekomen die ik heel graag zou willen kopen. Het leek me leuk om deze met jullie te delen, dus heb ik een wishlist gemaakt! Ben je benieuwd wat er op mijn lijstje staat? Kijk dan verder. 1. NARS Deep Throat blush.

Ik geloof niet dat ik hier nog iets over uit hoef te leggen... Orgasm en Deep Throat: de meest bekende blushkleuren van NARS. Ik vind Deep Throat het mooist. 
2. Too Faced summer eye palette.

Ik vind de kleuren in dit palet ontzettend mooi! Daarnaast ben ik een fan van de Too Faced paletten, mede vanwege hun mooie pigmentatie. 
3. Nude pumps - Steve Madden.


Large imageNudekleurige pumps missen nog in mijn schoenencollectie. Deze van Steve Madden vind ik heel erg mooi!


4. Buddha munt - Mi Moneda

Zoals jullie al konden lezen heb ik een nieuwe munt voor mijn Mi Moneda ketting gekocht, deze munt met twee Buddha's staat zeker nog op mijn verlanglijstje!


5. High-low skirt.Deze trend vind ik heel erg leuk! Ik ben zelf nog geen leuke tegengekomen, maar als ik er een vind zal ik die zeker niet laten hangen! Het is sexy door de kortere voorkant en toch netjes omdat de achterkant lang is. Hebben jullie nog tips waar leuke high-low skirts te koop zijn?

1 opmerking: