Le sillage, si·llage (sie-laasj) noun, the trail of scent left behind by a perfume.

07 januari 2013

Happy new year!

Gelukkig nieuwjaar iedereen! Een beetje laat misschien, maar zie dit als een soort nieuwe personal update/nieuwjaarswens. Ook kondig ik een klein beetje een verandering aan die te maken heeft met mijn blog. Benieuwd? Lees dan verder!

Jullie zullen ongetwijfeld gemerkt hebben dat ik heel lang geleden voor het laatst iets heb gepost. Dat heeft meerdere redenen: Als eerste had ik echt een ontzettend drukke periode. Naast mijn tentamens die er weer aan zaten te komen (5 om precies te zijn) was het ook op mijn werk extra druk ivm de feestdagen. Hierdoor had ik heel weinig vrije tijd die ik besteedde aan vrienden en vriendinnen omdat ik die al amper kon zien en het bloggen schoot er een beetje bij in: I'M SORRY!

Ten tweede is mijn favoriete fotobewerkprogramma (Picnic) ermee gestopt. Ik ben een ware computernoob en ik heb heel veel foto's klaarstaan voor nieuwe artikelen, maar ik kan ze simpelweg niet bewerken. Ik heb al een aantal programma's gedownload maar daar bleek ik uiteindelijk totaal niet mee overweg te kunnen en ik heb mijn zoektocht een beetje gestaakt toen het echt druk werd (lees: mijn herkansingsweek, 'echte' tentamenweek, de dagen voor kerst veel werken, kerst en oud & nieuw) en vandaar dat bloggen er niet helemaal meer in zat. Heel slecht, ik weet het. 

Ik wil absoluut niet stoppen met bloggen dus vandaar dat ik heb besloten om het een beetje anders te gaan doen! Wat kan je verwachten? 
- Meer persoonlijke artikelen (denk aan dingen die ik meemaak en om mij heen zie)
- Ik hou jullie op de hoogte van mijn goede voornemens en hoe het daarmee gaat
- Er zal vaker een korter artikel online komen zodat ik bloggen makkelijker naast mijn studie en werk kan doen
- Ik zal uiteraard door blijven gaan met mijn zoektocht naar een goede vervanger van Picnik! (tips zijn uiteraard welkom)


En dan het tweede deel van dit artikel: Een gelukkig nieuwjaar! 
Ik hoop dat iedereen een hele fijne jaarwisseling heeft gehad en knallend aan 2013 is begonnen. Verder wens ik natuurlijk jullie allemaal alle liefde, geluk en warmte toe voor het nieuwe jaar en dat het heel gezellig, mooi en vrolijk mag worden! 

Ik heb het zelf met een groep vrienden bij vrienden thuis gevierd, geen grote feesten en dergelijke voor mij. 

En, natuurlijk, mijn goede voornemens:
- Meer gaan sporten: Ik heb me al ingeschreven, dus ik hou jullie op de hoogte!
- (Als onderdeel van meer sporten) weer lekkerder in mijn vel zitten. 
- Dit schooljaar echt goed afsluiten en meer mijn best doen
- Genieten van alles wat op mijn pad komt
- Niks breken tijdens mijn eerste keer op wintersport (ja, ik ben een kluns)
- Vaker tijd vrijmaken om te bloggen

Hebben jullie goede voornemens? En zo ja, welke? 

Dit was een beetje wat er allemaal gebeurd is de afgelopen tijd en de verandering die jullie kunnen verwachten met betrekking tot Le Sillage. Tot gauw!

3 opmerkingen:

 1. Heee,

  Misschien kun je Google Picasa proberen? http://picasa.google.nl/intl/nl/#utm_source=nl-all-more&utm_campaign=nl-pic&utm_medium=et

  Werkt handig, vind ik tenminste.

  Succes met je goede voornemens! Ik heb als goede voornemens meer sporten, gezonder eten en dus afvallen :). Maar helaas komt het er nu nog niet van, want het is vlak voor de SE-week. Daarna ga ik me ook echt inschrijven bij een sportschool.

  Ik hoop dat je wat aan Picasa hebt, groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Trouwens, jij ook een gelukkig nieuwjaar ! :)

   Verwijderen
  2. Ja, Picasa heb ik! Het staat niet heel duidelijk in het artikel zie ik nu, maar ik zoek een programma om het formaat van mijn foto's mee aan te passen en dat kan niet in Picasa helaas.. Succes met je SE's!

   Verwijderen